Clienții noștri valoroși, bine ați venit la BuildVista - o companie în care fiecare proiect începe cu inspirația dvs. și se termină cu satisfacția dvs.

BuildVista | Disclaimer

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări cu privire la declinarea responsabilității site-ului nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail la .

Toate informațiile de pe acest site - - Sit web sunt publicate cu bună credință și numai în scop informativ general. nu oferă nicio garanție cu privire la caracterul complet, fiabilitatea și exactitatea acestor informații. Sit web Orice acțiune pe care o întreprindeți asupra informațiilor pe care le găsiți pe acest site este strict pe propriul risc. Sit web nu va fi răspunzător pentru pierderi și / sau daune în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

De pe site-ul nostru, puteți vizita alte site-uri web urmând hyperlink-uri către astfel de site-uri externe. În timp ce ne străduim să oferim doar link-uri de calitate către site-uri utile și etice, nu avem control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste link-uri către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii site-ului și conținutul se pot schimba fără notificare și pot apărea înainte de a avea ocazia să eliminăm un link care ar fi putut merge "rău".

De asemenea, vă rugăm să rețineți că atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici și termeni de confidențialitate diferiți, care sunt în afara controlului nostru. Asigurați-vă că verificați politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și "Termenii și condițiile" acestora înainte de a vă angaja în orice afacere sau de a încărca informații.

Consimțământ

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu declinarea responsabilității noastre și sunteți de acord cu termenii săi.

Actualiza

În cazul în care actualizăm, modificăm sau aducem modificări acestui document, aceste modificări vor fi postate în mod vizibil aici.